19 Mart 2012 Pazartesi

Lalenin Faydaları

Lalenin Faydaları: Yaprakları ve sapları kalp hastalıklarında kalp atışını düzenlemek için kullanılır. Ayrıca, kabızlığı gidermekte etkilidir.
Lale Nasıl Kullanılır? Çoğunlukla, süs bitkisi olarak kullanılır. Bunun yanında, yapraklarından ve saplarından çeşitli hastalıklar için istifade edilir. Yaprakları birkaç gün suda bekletilip süzüldükten sonra egzama ve diğer cilt lekelerini gidermek için kullanılabilir. Lale çiçeğinin suyu doğumukolaylaştırmak için faydalıdır. Çiçekleri fitil yapılıp rahim ve Kadın Hastalıklarına karşı kullanılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Aşkını Şiirlerle Manilerle Yaşat Güncel İlgiç Haberler Çiçek Severler Sosyal Medya Paylaşımları Ve Resimleri Hayret Videolar Resimler İlginç İcatlar Buluşlar Nevşehir Ve Bizim Köy Yok Böyle Bir Şey Çiçek Türleri Hakkında Her Şey Faydaları Kulanım Alanları Sosyal Medya Kapaklar Ve Paylaşımlar Web Sayfa Blogger Araçları Ve Kod Arşivi Otizm Ve Down Sendromu Güle Şiir Güle Sevdam Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals